Derijck terug bij ADO: "Bij PSV gelden toch andere wetten"

27 augustus 2014, 10:52

De terugkeer van Timothy Derijck naar ADO Den Haag is beklonken. De Belgische verdediger heeft woensdag een contract voor twee jaar, met optie voor nog een seizoen, getekend in de Hofstad. Derijck speelde tussen 2009 en 2011 ook al voor ADO, daarna stond hij onder contract bij PSV.

Zijn dienstverband in Eindhoven liep uit op een teleurstelling, geeft Derijck toe op de website van zijn management. "Ondanks dat ik in het eerste seizoen nog heel wat wedstrijden gespeeld heb, is de stap naar PSV nooit geworden wat ik er van verwacht had. Bij een topclub als PSV gelden toch andere wetten."

"Ik ben enorm verheugd met het feit dat ik terugkeer bij ADO Den Haag", vervolgt de 27-jarige Belg. "Bij deze club ken ik veel mensen en heb ik, tot nu toe, de mooiste periode uit mijn voetballoopbaan meegemaakt. Toen ik een aantal weken geleden hoorde dat trainer Henk Fräser me er graag bij zou hebben, heb ik geen seconde getwijfeld. ADO past bij me en ik pas bij ADO. Ik zie er naar uit om mijn wedstrijden weer te gaan spelen voor het fanatieke ADO-publiek, want ook dat publiek heb ik de afgelopen jaren enorm gemist", zegt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen