'AC Milan informeert bij Chelsea naar Fernando Torres'

27 augustus 2014, 12:06

AC Milan vervangt de ene omstreden spits mogelijk door een andere. Volgens onder meer Sky Sports en de BBC heeft de Italiaanse topclub bij Chelsea geïnformeerd naar de mogelijkheden om Fernando Torres over te nemen. Hij zou in San Siro de opvolger kunnen worden van Mario Balotelli.

Balotelli, het enfant terrible van het Italiaanse voetbal, stapte deze week voor zo'n twintig miljoen euro over naar Liverpool. Torres, zijn mogelijke vervanger, speelde in het verleden ook jaren voor Liverpool. Hij was uitermate succesvol op Anfield Road, maar wist die lijn bij Chelsea niet door te trekken. In de 3,5 jaar dat de 30-jarige Torres nu onder contract staat op Stamford Bridge, is hij vooral overladen met hoongelach. In de Engelse Premier League maakte hij in het shirt van de Londense club jaarlijks maximaal acht doelpunten.

Welk transferbedrag Chelsea wil ontvangen voor Torres, is niet duidelijk. Het sportieve perspectief van de Spaanse aanvaller in Londen is zeer beperkt sinds de club deze zomer Diego Costa binnenhaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen