Labyad verwacht geen warm welkom in Philips Stadion

29 augustus 2014, 16:00

Zakaria Labyad keert zondag terug bij de club waar hij zijn doorbraak beleefde in het betaald voetbal. De aanvaller gaat met Vitesse op bezoek bij PSV, maar een warm welkom hoeft hij niet te verwachten. Fans van PSV zijn niet blij met de manier waarop Labyad de Eindhovense club in 2012 verruilde voor Sporting.

"Het wordt wel een apart gevoel om weer terug in het Philips Stadion te zijn", zegt Labyad, die in januari van dit jaar tekende bij Vitesse. Sindsdien speelde hij nog niet in Eindhoven. "Ik heb er negen jaar gevoetbal en er is wat gebeurd daar. Het zal een leuke wedstrijd worden." Dat hij niet bepaald op een staande ovatie zal worden getrakteerd door PSV-fans, deert de aanvaller niet. "Dat haalt me zeker niet uit mijn concentratie."

Belangrijk is vooral om te winnen in Eindhoven, stelt Labyad bij Omroep Gelderland. Zijn ploeg zal daarvoor wat productiever moeten worden. "We hebben vier keer gescoord in drie wedstrijden. Naar de kansen die we hebben gehad, moeten dat er zeker meer zijn dan vier. Hopen dat we tegen PSV meer goals kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen