Teleurstellend Manchester City verliest van Stoke City

30 augustus 2014, 18:02   Bijgewerkt: 31 augustus 2014, 11:11

Manchester City heeft de fraaie zege op Liverpool van afgelopen maandag een teleurstellend vervolg gegeven. De regerend kampioen van Engeland boog zaterdag in het eigen Etihad Stadium met 0-1 voor Stoke City.

Manchester City wist zich voor eigen publiek geen raad met het afwachtende spel van Stoke City. Toch kreeg de thuisclub op slag van rust een grote kans om op voorsprong te komen, maar Yaya Touré raakte 'slechts' de lat.

Net als in het eerste bedrijf maakte Manchester City na de pauze geen overtuigende indruk. In de 58ste minuut werd dat genadeloos afgestraft door Mame Biram Diouf. De Senegalese aanvaller van Stoke City werd bij een tegenaanval op eigen helft gelanceerd door Erik Pieters. In een rush van dik vijftig meter speelde hij Vincent Kompany door de benen, waarna hij de bal diagonaal in het doel schoof. Manchester City maakte daarna nog wel jacht op de gelijkmaker, maar die bleef uit. Enkele pogingen om een strafschop te versieren, waren tevergeefs.

Queens Park Rangers versloeg op het eigen Loftus Road Sunderland met 1-0, door een goal van Charlie Austin op slag van rust. Leroy Fer deed het voorbereidende werk bij de winnende treffer. Bij Sunderland had Patrick van Aanholt een basisplaats. Met Dwight Tiendalli op de bank boekte Swansea City een 3-0 thuiszege op West Bromwich Albion. Nathan Dyer was met twee doelpunten het goudhaantje. Wayne Routledge nam de tweede goal van de Welshmen voor zijn rekening. Swansea City is na drie speeldagen nog zonder puntenverlies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen