Bekritiseerde Uth bezorgt Heerenveen zege op Utrecht

30 augustus 2014, 22:49   Bijgewerkt: 30 augustus 2014, 23:11

Mark Uth heeft voorlopig de critici de mond gesnoerd. De spits wordt bekritiseerd omdat hij niet een echte afmaker zou zijn, maar heeft op een sportieve manier geantwoord. Tijdens de 3-1 overwinning op FC Utrecht nam de voorhoedespeler alle doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening en dat deed hij meer dan verdienstelijk.

In de eerste wedstrijden van het seizoen liet Uth niet zien waarom hij de gewenste opvolger van Alfred Finnbogason zou zijn. Afgelopen seizoen kreeg hij als huurling van Heracles Almelo al het verwijt geen echte doelpuntenmaker te zijn. Die kritiek is voorlopig in de ijskast gezet door toedoen van Uth zelf. De spits nam de volledige productie van Heerenveen voor zijn rekening en toonde zich koelbloedig in de afronding.

Met de blessure van Ruiter stroomt de ziekenboeg van Utrecht nog voller. De Domstedelingen hebben al geruime tijd met veel blessures te maken. Voor hoofdtrainer Robby Alflen is het te hopen dat de kwetsuur mee zal vallen, hoewel Verhoeven aantoonde een goede vervanger te zijn. FC Utrecht kijkt door de blessure en de nederlaag met een negatief gevoel terug op haar 1500e wedstrijd in de Eredivisie. Ook het doelpunt van Willem Janssen bracht daar geen verandering in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen