Chelsea vindt in Fransman Rémy opvolger voor Torres

31 augustus 2014, 17:44   Bijgewerkt: 31 augustus 2014, 23:50

Loïc Rémy maakt de overstap naar Chelsea. De Fransman komt over van Queens Park Rangers en tekent op Stamford Bridge een contract voor vier seizoenen. In de selectie van trainer José Mourinho is de 27-jarige spits de opvolger van de naar AC Milan vertrokken Fernando Torres.

"Ik ben hier ontzettend trots op", aldus Rémy op de website van Chelsea. "Toen ik van de interesse van Chelsea hoorde, hoefde ik niet lang na te denken. Ik herinner me nog de geweldige atmosfeer op Stamford Bridge, toen ik hier voor het eerst speelde met Marseille. Ik kan niet wachten om de fans te laten zien wat ik kan."

Rémy doorliep de jeugdopleiding van Olympique Lyon, waar hij in 2006 zijn profdebuut maakte. Via Nice, Lens en Marseille belandde Remy in januari 2013 bij Queens Park Rangers in Londen. Na de degradatie van die ploeg na afloop van het seizoen, vertrok hij op huurbasis naar Newcastle United. Afgelopen jaargang was hij namens The Magpies goed voor veertien doelpunten, waarvan één tegen zijn nieuwe werkgever.

Rémy was eerder deze zomer nog dicht bij een overstap naar Liverpool. Complicaties bij de medische keuring deden The Reds echter afzien van de watervlugge spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen