Negredo keert voor minimaal één jaar terug in Spanje

2 september 2014, 08:31

Alvaro Negredo is dit seizoen niet meer in de Premier League te bewonderen. De 29-jarige spits keert in ieder geval tijdelijk terug naar Spanje, waar hij voor Valencia gaat spelen. De Spanjaard wordt in eerste instantie voor één jaargang uitgeleend, maar de club uit de sinaasappelstad heeft een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst met Manchester City. Dat melden The Citizens via de officiële kanalen.

Zodoende blijft het Engelse avontuur van Negrado beperkt tot de duur van één jaar. Hij stapte vorig jaar over van Sevilla. Hij schoot uit de startblokken in het Etihad Stadium, maar kon zijn belofte uiteindelijk niet meer waarmaken. Een vormcrisis resulteerde in het feit dat hij afgelopen zomer op het WK ontbrak in de Spaanse selectie. Vanwege de moordende concurrentie in Manchester was een vertrek een betere optie voor de spits dan een langer verblijf.

Valencia kan nog niet meteen beschikken over Negredo, aangezien hij momenteel zijn voet gebroken geeft. The Beast scoorde afgelopen seizoen 23 keer voor City, waarmee hij landskampioen werd. Hij maakte tenslotte twee hattricks, waaronder één in Champions League-verband tegen CSKA Moskou.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen