Dortmund beloont Durm met contract tot medio 2019

2 september 2014, 13:49

Contractnieuws bij Borussia Dortmund. Die Borussen hebben Erik Durm langer aan zich weten te binden. De 22-jarige vleugelverdediger heeft een contract met een looptijd tot de zomer van 2019 ondertekend bij de runner-up van de Bundesliga. Dat maakt Dortmund via de officiële kanalen bekend.

Durm lag al vast tot medio 2017, maar Dortmund ziet het helemaal zitten in de talentvolle back, die afgelopen zomer met Duitsland wereldkampioen werd in Brazilië. Hij is één van de negen Duitse internationals die Dortmund momenteel onder contract heeft staan. De vleugelverdediger kwam in 2012 over van FSV Mainz 05.

"Erik is een geweldige jongeman, die down-to-earth is en perfect bij Borussia Dortmund past", stelt Michael Zorc, sportief directeur van Dortmund. "Het moge duidelijk zijn dat zijn sportieve ontwikkeling graag wilden belonen met een contractverlenging."

Durm is zelf ook meer dan tevreden met zijn langere verblijf bij Dortmund. "Mijn ontwikkeling is hier in een stroomversnelling terechtgekomen. Dat waardeer ik enorm en daarom wilde ik mezelf ook op de lange termijn aan de club verbinden. We bouwen aan iets moois hier."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen