Wilmots doet oproep aan fans: "Ik heb Defour nodig"

4 september 2014, 12:14

Steven Defour moet het flink ontgelden bij de supporters van Standard Luik, omdat de oud-speler van de Rouches deze zomer naar Anderlecht verkaste. De middenvelder keert vanavond (donderdag) met de Belgische nationale ploeg terug op Sclessin, de thuishaven van Standard. Marc Wilmots, de bondscoach van de Rode Duivels, roept de Waalse fans op om zich niet tegen de eigen spelers te keren.

Defour stapte, ondanks de belangstelling van PSV, over van FC Porto naar Anderlecht. De middenvelder speelde jaren in Luik en komt daar dus terug om een interland te spelen. Fluitconcerten en spandoeken aan het adres van Defout worden niet gewaardeerd door Wilmots:  "Kom met veel plezier en kom voor België. Steven is een speler van de Belgische ploeg. Ik heb hem nodig. Met spanningen tussen Anderlecht, Standard, Club Brugge of Genk heb ik niets te maken", sprak de bondscoach tegen Sporza.

"Vijf jaar heeft Steven alles gegeven voor Standard, maar nu is hij een andere weg ingeslagen. Ik hoop dat de mensen de spelers respecteren", vervolgt Wilmots, die heeft laten weten dat hij Defour geen volledige wedstrijd zal laten spelen tegen Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen