El Hamdaoui blij met nieuwe kans bij Fiorentina

6 september 2014, 21:38

Mounir El Hamdaoui is blij dat hij dit seizoen misschien toch speeltijd krijgt bij Fiorentina. De Rotterdamse aanvaller kreeg aanvankelijk geen rugnummer bij de club uit Florence, maar lijkt door de blessure van collega-spits Giuseppe Rossi toch weer voor te komen in de plannen van coach Vincenzo Montella. El Hamdaoui kreeg zaterdag een shirt met rugnummer 77 uitgereikt.

"Welkom terug. Ik ben heel blij met deze nieuwe kans. Bedankt voor alle steun", schrijft El Hamdaoui op Twitter. De voormalig Marokkaans international maakte in de zomer van 2012 de overstap van Ajax, waar hij op een zijspoor was beland, naar Fiorentina. In het shirt van La Viola wist hij echter niet door te breken. Afgelopen seizoen werd hij op huurbasis gestald bij Malaga.

El Hamdaoui slaagde er deze zomer niet in een nieuwe club te vinden en leek daardoor een lang seizoen tegemoet te gaan, aangezien hij bij Fiorentina werd genegeerd. De oud-speler van onder meer Ajax en AZ mocht niet mee op trainingskamp naar Zuid-Amerika en kreeg later ook geen rugnummer. Maar door de lange absentie van Rossi, die vanwege een nieuwe knieoperatie zeker vier maanden is uitgeschakeld, gloort er weer hoop voor El Hamdaoui aan de Florentijnse horizon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen