Poulsen nog altijd werkloos: "Hij zet alles op een rijtje"

7 september 2014 – Christian Poulsen vertrok deze zomer bij Ajax, waar zijn contract afliep. Sinds hij zijn periode in Amsterdam afsloot, heeft hij nog geen nieuwe werkgever gevonden. Er lonkt een terugkeer bij FC Kopenhagen, dat hoopt op de komst van de ervaren speler.

Kopenhagen ziet de 34-jarige middenvelder als een welkome versterking, maar Poulsen hoopt nog op een club uit een grotere competitie. Zodoende is een terugkeer bij de club waar hij in 2001/2002 zijn doorbraak kende allerminst zeker. "Poulsen en ik hebben het afgelopen jaar goed contact onderhouden, maar er is geen nieuws te melden", zegt Kopenhagen-coach Stale Solbakken in de Deense media.

"Hij is in afwachting van zijn situatie. Als hij aangeeft dat hij een functie wil bekleden bij Kopenhagen, dan staat onze deur wagenwijd open. Hij zet alles op een rijtje", aldus Solbakken, die stelt dat Poulsen als speler en (jeugd)trainer kan terugkeren bij de Deense club. In zijn carrière speelde hij in het shirt van onder meer Schalke 04, Sevilla, Juventus en Liverpool.

Reacties

Ajax

gerelateerd