Valse start Ranieri bij Griekenland: "Boos ben ik niet"

8 september 2014, 08:47

Het dienstverband van Claudio Ranieri bij de nationale ploeg van Griekenland is niet goed begonnen. Voor eigen publiek leed de ploeg zondag een dure nederlaag in de kwalificatiecyclus naar het EK van 2016, concurrent Roemenië was met 0-1 te sterk. Een teleurstellend resultaat, vindt ook de nieuwe bondscoach.

"Dit was een slechte wedstrijd van ons, al had ik een gelijkspel een eerlijker resultaat gevonden", citeert UEFA.com de Italiaan. "De spelers van Roemenië hadden al zes wedstrijden in de benen, wij pas één. We maakten veel fouten omdat deze wedstrijd wat te vroeg kwam. Ik wil mijn spelers bedanken, ze hebben de wil getoond om er iets van te maken, maar soms waren we geen team. Boos ben ik niet. Dit was pas onze eerste wedstrijd, eigenlijk is er niets veranderd. Griekenland en Roemenië blijven de favorieten in de poule", vindt hij.

Beide landen zitten in een groep met Finland, Noord-Ierland, Hongarije en de Faroër Eilanden. De nummers één en twee kwalificeren zich rechtstreeks voor het EK 2016, de nummer drie mag een play-off spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen