Spanje maakt er vijf, Oostenrijk en Zweden remiseren

8 september 2014, 23:15

Spanje heeft na het dramatisch verlopen WK en de oefennederlaag tegen Frankrijk eindelijk weer eens reden om te juichen. Het land was in het eerste EK-kwalificatieduel zoals verwacht veel te sterk voor Macedonië: 5-1. Oostenrijk en Zweden deelden de punten.

In Valencia was het duel na twintig minuten eigenlijk al gespeeld. Sergio Ramos opende na vijftien minuten het bal door een strafschop te benutten. Debutant Fransisco Alcácer verdubbelde twee minuten later de score. De bezoekers kwamen via een penalty nog wel terug in het duel, maar Sergio Busquets tilde de stand kort voor rust naar 3-1. De middenvelder produceerde zijn eerste doelpunt in het shirt van Spanje. David Silva en Pedro maakten de andere twee treffers.

Oostenrijk en Zwitserland beginnen de cyclus met één punt. De landen speelden met 1-1 gelijk na een spetterende openingsfase. David Alaba schoot de thuisploeg na zeven minuten vanaf de penaltystip op voorsprong, maar Zweden had een snel antwoord in huis. Erkan Zingin scoorde vijf minuten later de gelijkmaker, daarna werd het net door beide ploegen niet meer gevonden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen