Juanfran: "Simeone heeft de Madrileense derby veranderd"

11 september 2014, 13:25

Komende zaterdag is het weer zover: dan staat de Madrileense stadsderby tussen rivalen Real Madrid en Atlético Madrid op het menu in Bernabéu. Het is de afgelopen jaren een mooier affiche geworden, vanwege de opmars van Atlético. Juanfran, een belangrijke pion van Los Rojiblancos, vindt dat zijn coach Diego Simeone verantwoordelijk is voor het feit dat de derby aan spanning en aantrekkelijkheid gewonnen heeft.

"Sinds de komst van Simeone hebben we op een manier gewerkt waarmee we eerder wedstrijden winnen dan dat we ze verliezen", zegt Juanfran. "Jaren geleden was het ondenkbaar dat Atlético de derby zou winnen. Ik hoorde Real-fans zeggen dat het voor ons onmogelijk was om ze te verslaan. Vanaf het moment dat Simeone hier kwam is dat veranderd."

Juanfran heeft er vertrouwen in dat Atlético wederom kan winnen van de grote broer uit de Spaanse hoofdstad: "Ik ben ervan overtuigd dat we zaterdag drie belangrijke punten kunnen pakken. We gaan winnen Bernabéu", stelt de verdediger zelfverzekerd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen