Heerenveen zonder Larsson naar onrustig Alkmaar

12 september 2014, 13:16

sc Heerenveen reist zaterdag zonder Sam Larsson af naar Alkmaar, waar de uitwedstrijd tegen AZ gespeeld zal worden. De Zweedse aanvaller is niet op tijd hersteld van zijn knieblessure. Tegenover de absentie van Larsson staat de terugkeer van Jordy Buijs, die geen last meer heeft van een onwelwillende hamstring.

Naast Larsson kan Heernveen-coach Dwight Lodeweges niet beschikken over Jeroen Lumu, die met liesklachten kampt. De trainer moet daarom tussen andere opties kiezen. "Varga, Thorsby, Van Amersfoort", somt hij op, maar hij wil niet te veel mutaties aanbrengen. "Zeker nu we twee keer op rij hebben gewonnen", aldus Lodeweges, die terugkijkt op een roerige transferperiode. "Na het vertrek Hakim en Bilal moesten we schakelen, maar voor mijn gevoel zitten we weer op niveau. Op de training zag het er gisteren uitstekend uit. Een training is geen wedstrijd, maar toch."

Bij AZ is het onrustig, met de perikelen rond trainer Marco van Basten. Zijn toekomst bij de Alkmaarders lijkt vanwege gezondheidsklachten onzeker. "Je weet nooit hoe een ploeg reageert. Ze kunnen de rug rechten en er vol voor gaan, of het gaat juist de andere kant op. Ik laat me er niet door afleiden. Ik kijk naar mijn eigen team en hoe we het zelf willen doen", benadrukt Lodeweges.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen