Stegeman gooit het roer om en laat debutant opdraven

12 september 2014, 14:42

John Stegeman debuteert zaterdagavond tegen Ajax als hoofdverantwoordelijke op de bank bij Heracles Almelo, maar hij is niet de enige die een bijzondere avond zal beleven. De opvolger van de ontslagen trainer Jan de Jonge heeft een aantal mutaties aangebracht in de startopstelling van de Heraclieden en stuurt onder meer debutant Mark Engberink het veld in.

De 22-jarige Engberink kwam afgelopen zomer over van Jong FC Twente en is de vervanger van Fahd Aktaou, die met fysiek ongemak kampt. Wout Weghorst debuteert niet in de hoofdmacht van Heracles, maar wel in de basis. Hij speelt ten faveure van Denni Avdic, die nog te veel hinder ondervindt van zijn hamstringblessure. Jeroen Veldmate houdt Ramon Zomer uit de basis en ook Thomas Bruns en Oussama Tannane spelen. Simon Cziommer en Iliass Bel Hassani vallen daardoor buiten de boot.

"Het was heel moeilijk, want ik vind dat iedereen op dit moment gigantisch zijn stinkende best doet", zegt Stegeman in gesprek met RTV Oost over de vele wijzigingen. "We hebben dus een aantal hele moeilijke keuzes moeten maken, want we kunnen er maar elf opstellen. Dat proberen we zo goed mogelijk te doen", aldus de interim-coach, die vindt dat Heracles met vertrouwen naar de Amsterdam ArenA moet afreizen: "We moeten niet naar Amsterdam gaan met knikkende knieën. We hebben morgen achttien kerels nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen