Twente speelde vier keer gelijk: "We moeten nu winnen"

12 september 2014, 16:22

FC Twente hervat de Eredivisie zaterdagavond om 18.30 uur met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Trainer Alfred Schreuder neemt met niets minder genoegen dan de winst en stelt dat Kasper Kusk een twijfelgeval is in de selectie van de Tukkers.

"Kasper heeft last van zijn knie en is een twijfelgeval voor de wedstrijd van morgen", zegt Schreuder op het digitale thuis van Twente. Wellicht maakt de absentie van Deen de weg vrij voor Ryo Miyaichi, de Japanner die gehuurd wordt van Arsenal. "Hij oogt goed, maar hij is niet per definitie de directe vervanger. We hebben onder andere met Jesús Corona meerdere opties. Jesús is de laatste weken in alle opzichten goed bezig en zit tegen Go Ahead bij de selectie. Daarnaast hebben we met Bilal Ould-Chikh en Shadrach Eghan nog meer mogelijkheden voorin", geeft Schreuder aan.

Twente en de Eagles verzamelden allebei vier punten uit vier wedstrijden: "Ik begreep dat Go Ahead enkele spelers moet missen, maar dat zien we morgen wel. Bij hen kan het juist ook kansen bieden voor andere spelers. Go Ahead Eagles is een prima voetballende ploeg met snelheid aan de zijkanten en een aanspeelpunt voorin", aldus Schreuder, die na vier gelijke spelen wel eens wat anders wil dan een remise: "We moeten winnen, daar moeten we niet omheen draaien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen