Van Ginkel begint op Milanese bank: "Nog niet gesetteld"

13 september 2014, 14:15

AC Milan liet deze week nog weten tevreden te zijn over Marco van Ginkel, maar de middenvelder begint zondag tegen Parma wel op de bank. De huurling van Chelsea moet volgens de club nog wennen aan het leven in Milaan.

Dat liet trainer Filippo Inzaghi weten. "Hij is nog niet helemaal gesetteld, dus begint hij op de bank", aldus de coach, die wel blij is met de komst van Van Ginkel. "Hij is een speler die in aanmerking komt voor alle drie posities op het middenveld."

Fernando Torres begint zondagavond waarschijnlijk wel in de basis bij Milan. "Op de training maakt hij bijzonder veel indruk. Hij is een rolmodel voor andere spelers en ik ben blij dat we hem hebben. Hij is een diepgaande spits en verschilt in dat opzicht van Mario Balotelli. Of hij in de basis begint? Dat kan ik nog niet zeggen."

Nigel de Jong zit sowieso bij de eerste elf, Stephan El Shaarawy ontbreekt met een nieuwe blessure. "Ik hoop hem op zijn minst op de bank te kunnen zetten, maar hij kan echt niet meedoen. Dat is een klap, want Stephan is een belangrijke kracht voor ons."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen