Poulsen: "Moeten als profs met dit soort zaken omgaan"

14 september 2014, 09:20

Tussen alle perikelen rond de situatie van trainer Marco van Basten door verloor AZ zaterdagavond in eigen stadion met 0-1 van sc Heerenveen. Het is onrustig door de berichtgeving over de coach, wiens toekomst bij de club uit Alkmaar wegens gezondheidsklachten onzeker is. Simon Poulsen denkt niet dat de situatie van negatieve invloed was op het spel en het resultaat van AZ.

"Het was een heel slechte eerste helft van onze kant", zegt Poulsen op AZ.nl over het duel met de Friezen. "Ik zag geen beleving, geen inzet. Niets! Hoe dat kan? Ik snap er niets van. Natuurlijk, je kunt in balbezit een keer een mindere dag hebben, maar aan inzet mag het nooit ontbreken. Dit was ongelofelijk. Dramatisch", bromt de Deense linkspoot. "Wat we voor rust hebben laten zien, kán gewoon niet op dit niveau."

"Tijdens de tweede helft was er meer inzet in onze ploeg. We zijn pas een goed team als we honderd procent inzet tonen", vervolgt Poulsen, die niet vindt dat de trainerssituatie een rol speelde: "Nee. Wij zijn profs en worden er ook voor betaald om met dit soort zaken om te gaan. We hebben ons alleen beziggehouden met deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen