Top van IJsselmeervogels vertrekt na 'hectische periode'

14 september 2014, 09:36

Peter van Diermen is per direct teruggetreden als voorzitter van IJsselmeervogels. De technische commissie van de topklasser volgde de preses. Het trainerskerkhof van de afgelopen anderhalf jaar ligt ten grondslag aan het opstappen van de top van de club. Er werden drie coaches (Jan Zoutman, Johan de Man en Dogan Corneille) de laan uitgestuurd.

"Ik neem hierbij mijn verantwoordelijkheid. Op de ledenvergadering in november zal ik me samen met de leden van de technische commissie niet herkiesbaar stellen", sprak Van Dierman volgens De Telegraaf na de 1-0 zege op Capelle van zaterdag. "Deze overwinning hadden we nodig om de rust terug te krijgen. We hebben immers een hectische tijd achter de rug", aldus de voorzitter, die zich dus zelf schuldig acht voor deze onrustige periode.

Anderhalve week geleden werd Corneille ontslagen. Hij werd opgevolgd door Frans Adelaar. Corneille, die gesteund werd door de spelers van IJsselmeervogels, snapt er maar niets van: "Het is ook genomen door mensen die ondeskundig zijn. Bovendien was mijn vertrek al van tevoren bedacht. Frans Adelaar, die vorig seizoen al tussentijds aan de slag was gegaan, beviel binnen de club. En met mij zaten ze vervolgens in hun maag. Ja, ik voel me nu besmeurd", zegt Corneille, die nog geen overeenstemming bereikt heeft over een ontslagregeling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen