Zwolle maakt gehakt van Eagles

11 september 2005, 18:51

Go Ahead Eagles kent een dramatisch start van het seizoen. De ploeg van trainer Mike Snoei heeft nog altijd geen wedstrijd weten te winnen en ging zondag hard onderuit tegen streekgenoot FC Zwolle. Mede door twee goals van invaller Esajas won Zwolle met 4-0 van de ploeg uit Deventer.

Ivar van Dinteren opende voor rust de score voor Zwolle, waar aanwinst Stefan Jansen in de basisformatie stond. Ook Tjeerd Korf scoorde nog voordat het rustsignaal had geklonken, waardoor de Eagles al halverwege de wedstrijd tegen een schier kansloze 0-2 achterstand aan keken. In de tweede helft slaagde de ploeg van Mike Snoei er niet in om het tij te keren. Sterker nog, door twee goals van invaller Dion Esajas bouwde Zwolle de voorsprong uit tot 0-4.