Celtic gelijk bij Salzburg, bescheiden winst voor Inter

Ger
18 september 2014, 21:16   Bijgewerkt: 18 september 2014, 21:29

Verdediger Virgil van Dijk heeft met Celtic een gelijkspel overgehouden aan de eerste groepswedstrijd in de Europa League. De Schotse topclub speelde met 2-2 gelijk bij Red Bull Salzburg. De Oostenrijkers waren vorig seizoen in hetzelfde toernooi nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax.

Celtic verspeelde in de Red Bull Arena tot twee keer toe een voorsprong. Wakaso Mubarak en Scott Brown waren trefzeker namens de bezoekers. Salzburg repareerde die schade door doelpunten van Alan en Jonathan Soriano. In de selectie van Celtic was geen plaats voor oud-Ajacied Derk Boerrigter. In het andere groepsduel haalde Dinamo Zagreb op eigen veld flink uit tegen Astra Ploiesti uit Roemenië: 5-1. El Arabi Soudani maakte drie treffers voor de thuisploeg.

Internazionale won met bescheiden cijfers bij Dnjepr Dnjepropetrovsk: 0-1. Danilo D'Ambrosio zorgde in de 71ste minuut voor het enige doelpunt. Tottenham Hotspur kwam op bezoek bij Partizan Belgrado niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Jan Vertonghen begon bij de Londenaren in de basis, terwijl Christian Eriksen het gehele duel vanaf de bank toekeek.

Dinamo Moskou was in de poule waarvan ook PSV deel uitmaakt met 1-2 te sterk voor Panathinaikos. In Athene verschenen drie spelers met een Nederlands paspoort aan de aftrap. Bij Panathinaikos begon David Mendes da Silva aan het duel, terwijl Alexander Büttner en Douglas waren opgenomen in het elftal van de Russen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen