Vd Looi: "Blessure Vd Laan hartstikke zorgelijk"

20 september 2014, 00:56

Martijn van der Laan maakte deze zomer de overstap van SC Cambuur naar FC Groningen, maar raakte al na twee wedstrijden geblesseerd aan zijn lies. Mogelijk staat de 26-jarige verdediger nog wel even aan de kant.

Trainer Erwin van de Looi noemde de situatie vrijdag tegenover RTV Noord 'hartstikke zorgelijk'. De oefenmeester laat echter weten dat de carrière van Van der Laan niet in gevaar is, zoals in het geruchtencircuit wordt gesuggereerd. "Dat is volgens mij complete onzin", zei hij.

Van der Laan sloot zich daarbij aan. "Het is absoluut een vervelende blessure die tijd kost, maar de geruchten die zouden gaan dat het veel ernstiger is dan gedacht en dat mijn carrière wellicht ten einde zou zijn, zijn volstrekte onzin", reageerde de mandekker.

"Het is een blessure die lang duurt en het revalidatietraject duurt wat langer, omdat het optrainen van hem nou eenmaal tijd kost", vulde Van de Looi aan. Er is geen verband tussen de eerdere liesblessures van Van der Laan en de huidige. "We hebben het niet over een chronische blessure. We weten wat er aan de hand is en we weten hoe het revalidatietraject eruit ziet en we weten ook dat dit tijd kost", aldus Van de Looi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen