Fräser: "Snap dat publiek hoge verwachtingen heeft"

19 september 2014, 19:07

ADO Den Haag krijgt zaterdag in het eigen Kyocera Stadion bezoek van Go Ahead Eagles. De Residentieclub verzamelde in de eerste vijf speelrondes slechts één punt meer dan de equipe uit Deventer. Toch vindt coach Henk Fräser het normaal dat de buitenwacht op een overwinning rekent. Makkelijk zal het echter niet worden, benadrukt hij.

"Druk van buitenaf mag, ik snap heel goed dat ons publiek hoge verwachtingen heeft. Die druk moeten we onszelf trouwens ook opleggen, altijd willen winnen", zegt Fräser tegen Omroep West. "Maar de mensen moeten zich ook realiseren dat iedere ploeg uit de Eredivisie lastig te verslaan is. Ik ga ervan uit dat het een pittige wedstrijd kan worden."

ADO kampt met drie twijfelgevallen in de selectie. Om wie dat gaat, wil Fräser niet zeggen. "Ik ga de trainer van de tegenstander natuurlijk niet wijzer maken", legt hij uit. Mathias Gehrt zit in elk geval niet bij de selectie. De Deense middenvelder is herstellende van een liesblessure en Fräser verwacht hem pas over twee of drie weken weer in te kunnen zetten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen