Booy tevreden: "Voor ons moreel is de 1-1 erg goed"

21 september 2014, 10:21

De spelers en staf van ADO Den Haag waren zichtbaar teleurgesteld over het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Voor de ploeg uit Deventer is het echter een prima resultaat. De Eagles kampten in aanloop naar het treffen in Den Haag namelijk met de nodige personele problemen. Coach Foeke Booy was dan ook tevreden met het punt.

"Voor ons moreel is de 1-1 erg goed", zegt Booy op de officiële website van de Eagles over de wedstrijd tegen ADO. "We kwamen hier toch gehavend aan en hebben ons in de tweede helft in de wedstrijd gevochten, als een eenheid hebben we toen het juiste antwoord gegeven. Beide ploegen hebben ontzettend veel energie in de wedstrijd gestopt."

De 0-1 kwam op de naam van ADO-verdediger Timothy Derijck te staan, maar Booy vindt dat Teije ten Den de maker van het doelpunt was. "Dat Teije ten Den hier de 0-1 scoorde was fantastisch, een jongensboek. Ik heb begrepen dat Derijck hem nog opeiste, die goal, maar dat klopt niet, het was: Ten Den. En jammer dat onze keeper in de fout ging, hij heeft ons óók in de wedstrijd gehouden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen