Magath liet speler bij Fulham met kaas behandelen

Ger
22 september 2014, 10:28

Felix Magath blijkt er opmerkelijke gewoontes op na te houden. De Duitse trainer liet bij zijn oud-werkgever Fulham eens een geblesseerde speler met kaas behandelen. Magath werd eerder deze maand wegens de vele nederlagen ontslagen door de Londense club.

Oud-voetballer Danny Murphy is bekend met de verhalen over de 'kaasbehandeling'. "Magath gaf Brede Hangeland eens een in alcohol gedrenkte homp kaas. Hij moest de kaas 's nachts op zijn dijbeen leggen om zo de blessure tegen te gaan", zegt Murphy, voormalig aanvoerder van Fulham, tegen de BBC. "De inmiddels vertrokken clubarts vond dat niet zo'n goed idee. Ik neem aan dat Brede de tip van Magath dus niet heeft opgevolgd."

"Het is een van de bizarre en ook wel trieste verhalen die ik over Magath heb gehoord. Al die incidenten hebben hem ongetwijfeld de kop gekost en hebben ervoor gezorgd dat Fulham nu diep in de zorgen zit", aldus Murphy.

Onder leiding van Magath degradeerde de club vorig seizoen uit de Premier League. Een niveau lager is het teleurstellend presterende Fulham momenteel de hekkensluiter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen