De Kamps treft oude club Ajax: "Wedstrijd van het jaar"

25 september 2014, 14:55

Joeri de Kamps kijkt uit naar de competitiewedstrijd van komende zaterdag. De geboren Amsterdammer neemt het dan met NAC Breda op tegen Ajax, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Via sc Heerenveen belandde hij afgelopen zomer in Breda.

"Het is een hele speciale wedstrijd voor mij, misschien voor mij persoonlijk wel de wedstrijd van het jaar", zegt De Kamps in gesprek met VI over de wedstrijd tegen Ajax. Hij heeft voor NAC gekozen, omdat hij ervaring wilde opdoen. "Ik ben naar NAC gekomen, omdat ik veel wilde spelen: "Dat is goed voor mijn ontwikkeling. Het team draait goed, ik heb het hier heel erg naar mijn zin."

"Het is lekker spelen met Uros Matic en Erik Falkenburg op het middenveld. Dat zijn jongens die het spelletje snappen en die de voetballende kwaliteiten beheersen. Dat geldt ook voor de rest van de ploeg, er zit veel potentie in", vervolgt de middenvelder, die de Bredanaars niet kansloos acht tegen de regerend kampioen: "Ook tegen Ajax zijn er mogelijkheden. Als we die spelopvatting hanteren, gaat ons publiek er ook vol achter staan. Dat moet onze kracht zijn in deze wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen