Go Ahead wil Feyenoord weer vloeren: "Ze zitten in nood"

26 september 2014, 18:41

Go Ahead Eagles hoopt zaterdag voor de tweede keer in één week te winnen van Feyenoord. Midweeks werden de Rotterdammers in het bekertoernooi op een 2-0 nederlaag getrakteerd in de Adelaarshorst en zaterdag staat hetzelfde affiche nog een keer op het menu. Eagles-coach Foeke Booy verwacht een hele anders wedstrijd dan afgelopen woensdag.

'Feyenoord is gewaarschuwd en zit in de competitie ook in nood", stelt Booy op de website van zijn werkgever. "Ze hebben net als wij de punten hard nodig. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Bij ons zal iedereen volledig bij de les moeten zijn. We hebben vertrouwen en overtuiging meegenomen uit het duel van woensdag en zullen als altijd geheel van eigen kracht moeten uitgaan", aldus de keuzeheer, die de concurrentiestrijd in zijn selectie prijst. "Dat zie je steeds meer ontstaan in deze jonge groep, hartstikke goed."

Hoewel de wedstrijd van woensdag vertrouwen geeft, wordt het tweede duel met Feyenoord een zware opgave, denkt Booy: "Iedereen moet vol aan de bak, alles moet kloppen en we moeten tonen nu ook weer aan het goede eind te kunnen staan. Woensdag zag ik weer dat we steeds beter compact kunnen spelen, daar zijn we sterker in geworden, maar aan de bal zit er verbetering in. Daar zit dus nog winst en daar krijgen we morgen weer kansen voor. Zij zullen proberen wat hoger druk te zetten en daar moeten wij niet bang voor zijn, we zijn een ploeg die zich daar onderuit kan voetballen. Bovenal zullen we weer als team moeten spelen. Juist dat gaat beter en beter."

Booy kan weer beschikken over aanvoerder Marnix Kolder, die terugkeert van een knieblessure. Met Deniz Türüc, Alex Schalk en Lesly de Sa gaat het beter, maar het drietal is nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen