ADO aast op eerherstel, maar kampt met fysieke zorgen

26 september 2014, 18:53

Na een dramatische strafschoppenserie werd ADO Den Haag midweeks door Almere City FC uit de beker geknikkerd. De Hagenaars spelen zaterdag de thuiswedstrijd tegen AZ en willen dit duel aangrijpen om zich te revancheren voor het bekerdebacle. Trainer Henk Fraser moet wel vrezen voor de absentie van Roland Alberg en Mitchell Schet.

Alberg en Schet verlieten de afsluitende training vroegtijdig, vanwege fysieke klachten. Achter de inzetbaarheid van het tweetal staat een vraagteken. Een flinke domper voor de club uit de Hofstad, aangezien Timothy Derijck ook al ontbreekt door een schorsing. Wilfried Kanon en Gianni Zuiverloon vormen daardoor het centrale duo.

Fraser wilde bepaalde spelers een signaal geven, maar beseft dat dit lastig wordt als de selectie gehavend is. "We hebben een aantal jongens dat hier en daar misschien een prikkel nodig heeft. Dat gaat nu wat lastiger worden. Aan de andere kant moet ik wel zeggen dat ze er zelf ook heel ziek van waren en dat ze er wel wat aan willen doen", doelt de ADO-trainer tegenover Omroep West op het drama in de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen