Willem II wil bekerkater wegspoelen: "Snel vergeten"

26 september 2014, 20:16   Bijgewerkt: 26 september 2014, 20:27

Willem II doet het uitstekend in de Eredivisie, maar de promovendus uit Tilburg kwam midweeks van een koude kermis thuis, nadat de amateurs van Deltasport te sterk bleken in de KNVB Beker. De Tricolores willen de blamage in het bekertoernooi snel vergeten en klampen zich inloop naar de uitwedstrijd tegen FC Groningen vast aan de triomf in De Kuip (1-2 winst), van een paar weken terug.

"We moeten na een wedstrijd snel omschakelen, ons vizier op de volgende wedstrijd richten", zegt routinier Robbie Haemhouts op het digitale thuis van Willem II. "Als je wint, geniet je maar kort. Maar als je verliest, kun je de nare smaak snel weer wegspoelen met een ander duel. Dus die bekerwedstrijd tegen Deltasport moeten we maar snel vergeten", stelt de 31-jarige aanvaller.

Haemhouts benadrukt dat Willem II moet denken aan de fraaie competitieresultaten, in plaats van het mislukte bekeravontuur. "Of de drie punten in eigen huis tegen NAC Breda, de mooiste punten zijn tot nu toe? Natuurlijk is het heel lekker als je als ploeg  in de 90e minuut de winnende treffer maakt tegen je aartsrivaal. Maar de 3-0 tegen AZ was ook heel mooi, en wat te denken van de uitzege in de Kuip. Winnen in zo'n stadion, tegen zo'n club is heel bijzonder. En wat Willem II in de Kuip kan, kan ook zomaar in de Euroborg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen