Trefzekere Muric 'kreeg flinke tik op enkel' en wacht af

27 september 2014, 08:00   Bijgewerkt: 26 september 2014, 23:49

Jong Ajax kwam vrijdagavond met 0-2 voor tegen FC Emmen, maar slaagde er niet in om de voorsprong vast te houden. De formatie van trainers Andries Ulderink en Jaap Stam speelde met 2-2 gelijk in Drenthe, waar Robert Muric na 53 minuten geblesseerd van het veld ging.

"Robert kreeg een flinke tik op zijn enkel", legt Ulderink uit op de officiële website van de Ajacieden. "Zaterdag wordt onderzocht wat de ernst is van de blessure", vervolgt de trainer van Jong Ajax. Muric schoot Jong Ajax in de eerste helft nog op een 0-2 voorsprong, met zijn eerste officiële doelpunt voor Ajax.

Ulderink was niet tevreden over het spel van Jong Ajax. "We hadden de hele avond moeite om onder de druk uit te voetballen", analyseert hij. "In de eerste helft zat er nog wel wat rust in het spel. Toen waren we soms dreigend en vielen ook de twee goals. Na rust waren we niet meer in staat de bal lang vast te houden en kregen we de ene na de andere aanval om onze oren. Echte kansen kreeg Emmen niet, maar via een spelhervatting en een penalty komen ze dan toch op 2-2."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen