Destro maakt wereldgoal op verjaardag Totti, Roma wint

27 september 2014, 20:05

AS Roma heeft de 38ste verjaardag van clubicoon Francesco Totti opgeluisterd met een overwinning op Hellas Verona. In het eigen Stadio Olimpico werd zaterdag met 2-0 gewonnen, waardoor i Giallorossi ook na vijf speeldagen nog foutloos zijn in het nieuwe Serie A-seizoen. Mattia Destro bepaalde met een wereldgoal de eindscore.

Destro was in de 86ste minuut trefzeker met een schot van ongeveer veertig meter afstand. De Italiaan controleerde de bal met de borst, nam deze vervolgens in één keer op de pantoffel en zag het leder over doelman Pierluigi Gollini in het doel vliegen.

Alessandro Florenzi had AS Roma in de 75ste minuut aan de leiding gebracht. Ook hij scoorde van afstand, maar dat was van 'slechts' twintig meter. Op het moment dat de goals vielen, was de jarige Totti al naar de kant gehaald door coach Rudi Garcia. De middenvelder werd in de 67ste minuut afgelost door Florenzi.

AS Roma heeft na vijf speeldagen de volle vijftien punten. Juventus komt later op de avond weer op gelijke hoogte als het wint bij Atalanta Bergamo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen