Besiktas speelt ook in tweede thuiswedstrijd gelijk

27 september 2014, 21:38

Besiktas is ook in haar tweede thuiswedstrijd van het nieuwe Super Lig-seizoen niet tot winst gekomen. Net als tegen Rizespor, twee weken geleden, werd het zaterdag tegen Eskisehirspor 1-1 in Istanbul.

Olcay Sahan zette Besiktas in de 21ste minuut nog wel op voorsprong, maar Berkay Dabanli maakte in de 72ste minuut gelijk en bezorgde Eskisehirspor daarmee een punt. De bezoekers hadden in de laatste vijf minuten een man minder omdat Rogerio Funes met twee keer geel van het veld was gestuurd, desondanks hielden ze stand.

Omdat Besiktas haar twee uitduels wel wist te winnen, gaat het voorlopig aan kop in de Super Lig. De ploeg van coach Slaven Bilic heeft na vier speeldagen acht punten. Een aantal achtervolgers komt later dit weekend nog wel in actie.

Eerder op de dag eindigde het duel tussen Trabzonspor en Kasimpasa SK eveneens in 1-1. Voor de thuisclub betekende dat de vierde remise op rij. Bij Kasimpasa, dat met zes punten de vijfde plaats in handen heeft, hadden Ryan Donk en Ryan Babel een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen