Apengeluiden in Deventer: "Laat scheids rapport schrijven"

28 september 2014, 10:21

Colin Kazim-Richards scoorde zaterdagavond niet alleen een geweldige treffer voor Feyenoord, hij was ook doelwit van apengeluiden, die uit het vak met supporters van Go Ahead Eagles te horen waren. De Turkse aanvaller deed zijn beklag bij scheidsrechter Björn Kuipers, die vervolgens geen actie ondernam.

Het is de tweede keer binnen een week dat het Nederlandse voetbal ontsierd wordt door een incident dat met racisme te maken heeft. Midweeks werd het bekerduel tussen de amateurs van De Dijk en Fortuna Sittard meerdere keren gestaakt, omdat de supporters het nodig vonden om oerwoudgeluiden te produceren. Rondom het treffen tussen Go Ahead en Feyenoord vonden verder overigens geen incidenten plaats.

Kazim-Richards wilde na afloop van de klinkende 0-4 zege in de Adelaarshorst niet reageren op het voorval. "De scheidsrechter heeft het gehoord, laat hem daarover maar een rapport schrijven en naar de KNVB sturen. Daarna kunnen we het erover hebben. Laten we het hebben over de wedstrijd en niet over die idioten op de tribune", stelde de Turk tegen FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen