Callejón en lat geven Napoli-coach Benitez ademruimte

28 september 2014, 14:44

Napoli heeft, na drie wedstrijden zonder overwinning, weer eens drie punten kunnen bijschrijven in de Serie A. De Partenopei boekten in een gelijkopgaande wedstrijd een zege op Sassuolo, dat vlak voor tijd nog het aluminium raakte. De drie punten zorgen ervoor dat de druk op trainer Rafael Benitez weer wat afneemt.

Nederlagen tegen Chievo Verona (0-1) en Udinese (1-0) en een gelijkspel tegen Palermo (3-3) zorgden ervoor dat er weinig vrolijke gezicht te bespeuren waren in Napels. Er werd flink aan de stoelpoten van Benitez gezaagd, aangezien de verwachtingen bij Napoli steeds hoger gespannen zijn. Er werd zelfs al voorzichtig gesproken over een crisis.

Binnen een half uur spelen kwam Napoli verdiend op voorsprong, na een uitstekende combinatie tussen José María Callejón en zijn aanvalsmaatje Gonzalo Higuain. Na de openingstreffer kwam Sassuolo beter in de wedstrijd, maar zonder de geschorste sterkhouder Domenico Berardi was het lastig voor de club, die voor het tweede achtereenvolgende jaar in de Serie A acteert. Het was ook ongelukkig, aangezien Federico Peluso's zijn van richting veranderde schot in de slotfase op het houtwerk zag belanden.

Jonathan de Guzman kwam na een uur spelen in het veld bij Napoli, dat nu op zeven punten staat na vijf speelronden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen