Engelaar tekent eenjarig contract bij FC Twente

Ger
2 oktober 2014, 17:45

Orlando Engelaar zet zijn loopbaan dit seizoen definitief voort bij FC Twente. De 35-jarige middenvelder traint al een maand mee met de selectie van trainer Alfred Schreuder. De routinier kan zondag in de uitwedstrijd tegen AZ na zes jaar zijn rentree maken bij de Enschedese club.

Engelaar tekende een contract tot het einde van dit seizoen. Tussen 2006 en 2008 droeg hij ook al het shirt van FC Twente. In die periode kwam Engelaar tot 56 competitiewedstrijden, waarin hij acht keer scoorde. De geboren Rotterdammer schopte het zelfs tot het Nederlands elftal en verdiende een transfer naar Schalke 04. Daarna speelde hij nog voor PSV en het Australische Melbourne Heart.

"Ik vind het mooi om terug te zijn bij FC Twente. Ik heb hier een geweldige tijd gehad en kijk uit naar een nieuwe periode", zegt Engelaar op de website van FC Twente. "In het verleden heb ik samengespeeld met Alfred Schreuder. Ik ben hier niet vanwege mijn band met hem, maar omdat ik op de trainingen heb laten zien een meerwaarde te kunnen zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen