Titelverdediger Sevilla in blessuretijd naar remise

Ger
2 oktober 2014, 20:59   Bijgewerkt: 2 oktober 2014, 21:30

Sevilla heeft in de Europa League-poule van Feyenoord ternauwernood een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen het Kroatische HNK Rijeka. In de toegevoegde tijd dwong de titelverdediger de 2-2 af.

Aanvankelijk leek Sevilla nog op weg naar een zege. Iago Aspas zette de bezoekers in de 26ste minuut op voorsprong. In de tweede helft kwamen de Spanjaarden door een directe rode kaart voor Timothée Kolodziejczak met tien man te staan. De toegekende strafschop werd vervolgens benut door Andrej Kramaric. In de 68ste minuut leek Zoran Kvrzic de thuisploeg de overwinning te bezorgen. Op de valreep besliste Stéphane Mbia toch anders.

Napoli boekte bij Slovan Bratislava de tweede zege in de poulefase. Marek Hamsik maakte in de 35e minuut het eerste doelpunt in Slovenië. Gonzalo Higuain zorgde een kwartier voor tijd voor de tweede treffer. Oranje-international Jonathan de Guzman speelde een uur voor Napoli.

Jeremain Lens verwelkomde met Dinamo Kiev een overwinning. De thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest leverde een 3-1 zege op. Lens, die enkele minuten voor tijd werd gewisseld, zag zijn ploegmaten Andrei Jarmolenko, Artem Kravets en Lukasz Teodorczyk scoren.

Samuel Eto'o hielp Everton aan een punt in de uitwedstrijd tegen Krasnodar. De ervaren spits, die afgelopen zomer nog in de belangstelling van Ajax stond, maakte acht minuten voor tijd de 1-1. De Russen waren op voorsprong gekomen door een treffer van oud-AZ'er Ari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen