Jans: "Ajax moet nu toch wel met een tegenactie komen?"

3 oktober 2014, 16:30

Voetbalminnend Nederland gaat er zondagmiddag om 16.45 uur even goed voor zitten: landskampioen Ajax verwelkomt angstgegner PEC Zwolle in de Amsterdam ArenA. Vorig seizoen moest Ajax in de bekerfinale en de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal haar meerdere erkennen in de Zwollenaren, die de Ajacieden met het mes tussen de tanden bespeelden en beide keren overtuigend met de winst aan de haal gingen. PEC Zwolle-coach Ron Jans heeft er weer zin in.

"Het gaat Ajax toch niet gebeuren dat ze drie keer op rij van PEC verliezen?", knipoogt Jans tegenover Helden Online. "Ajax moet nu toch wel met een tegenactie komen?", vraagt de coach zich na de bekerfinale en de JC Schaal-ontmoeting af. "Ik denk dat zij gebrand zijn op succes. Voor ons zorgen de gewonnen wedstrijden voor vertrouwen, maar het zegt verder niets", stelt Jans.

PEC Zwolle en Ajax verzamelden beiden vijftien punten in zeven duels, waardoor ze gelijk staan op de ranglijst (respectievelijk derde en tweede). "Het wordt een lastige wedstrijd, voor ons, maar ook voor Ajax", denkt Jans. "We hebben allebei een voordeel: Ajax speelt thuis en bij ons zorgt spelen tegen een favoriet voor extra motivatie. We kunnen deze wedstrijd van Ajax winnen als we duels aangaan en vooruit durven spelen", weet de Zwolse tacticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen