De Jong grapt in aanloop naar derby tegen Heerenveen

4 oktober 2014, 23:01

De schwung zit er de afgelopen tijd goed in bij SC Cambuur. De Leeuwarders presteren uitstekend in de Eredivisie, waar het na de klinkende 4-1 zege op FC Dordrecht van zaterdagavond op de vierde plaats staat. Over twee weken wacht de Friese derby tegen sc Heerenveen voor de ploeg van trainer Henk de Jong.

Cambuur verdedigt tegen Heerenveen haar plaats op de ranglijst. De formatie uit Leeuwarders staat één punt boven de aartsrivaal, die met 2-1 ten onder ging tegen Willem II. "De wedstrijd tegen Heerenveen wordt nu leuk, we kunnen op ze uitlopen", knipoogde De Jong voor de camera's van FOX Sports.

Het duel tussen beide Friese clubs is niet alleen een bijzonder affiche vanwege de ligging van de verenigingen. De wedstrijd is ook beladen vanwege het feit dat het de eerste keer is dat Dwight Lodeweges voor het eerst tegen Cambuur speelt, nadat hij daar vorig seizoen aan het roer stond als trainer. "Het is een compliment voor ons dat Heerenveen zoals Cambuur wil spelen. Daarom halen ze ook een Cambuur-trainer", grapte De Jong over de pikante overstap van Lodeweges "Het wordt een prachtig evenement over twee weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen