Rutten in zijn nopjes: "Je ziet ons beter worden"

5 oktober 2014, 18:11

Trainer Fred Rutten van Feyenoord kon zondag na de 4-0-zege op FC Groningen terugkijken op een geslaagde week. De Rotterdammers versloegen niet alleen Groningen, maar legden ook Go Ahead Eagles (0-4) en Standard Luik (2-1) over de knie. ''Stapje voor stapje zie je ons steeds beter worden. Dit was voor iedereen bij Feyenoord een heel leuke wedstrijd, denk ik", aldus Rutten voor de camera van FOX Sports.

''Het belangrijkste was de overwinning en die hebben we afgedwongen dankzij onder meer goed positiespel. Mede daardoor hebben we veel kansen gecreëerd en vier doelpunten gemaakt. Ik kan alleen maar blij zijn met deze overwinning. We zitten in een mooi proces van de ontwikkeling van het team.''

Rutten is ook te spreken over Colin Kazim-Richards. "Hij is ervaren en heeft in grote competities gespeeld. Hij weet goed hoe hij met het publiek moet omgaan. Dat is alleen maar positief voor ons."

Ook de samenwerking met Lex Immers, die de aangever was bij het eerste doelpunt van Kazim-Richards, gaat steeds beter. "Maar ook het samenspel met Elvis Manu en Jens Toornstra gaat steeds beter. Colin kan heel dominant zijn in de spelersgroep, maar wel met een positieve gedachte, zeker naar jonge jongens. Hij brengt zijn ervaring goed over."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen