PSG en Monaco stellen teleur in Parc des Princes

5 oktober 2014, 23:13   Bijgewerkt: 6 oktober 2014, 00:13

De wedstrijd tussen Paris Saint Germain en AS Monaco, de nummers één en twee van het afgelopen seizoen in Frankrijk, is zondagavond geëindigd in een 1-1 gelijkspel.

Het gehavende PSG - Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi, Marquinhos en Thiago Silva ontbraken met blessures - en het slecht presterende Monaco stelden vooral teleur in het Parc des Princes in Parijs. Alleen Yannick Ferreira Carrasco was namens de bezoekers in de eerste helft dicht bij een doelpunt, maar de Belg trof de lat.

Na de pauze kwam Monaco het frivoolst uit de catacomben. Layvin Kurzawa was na een uur dicht bij de 0-1, maar zijn bal werd van de lijn gehaald door Gregory van der Wiel, die een basisplaats had bij PSG en de negentig minuten vol maakte.

De wedstrijd leek vervolgens af te stevenen op een scoreloos gelijkspel tot een strakke voorzet van Jean-Christophe Bahebeck tot bij Lucas geraakte. De Braziliaan schoot van dichtbij de 1-0 binnen. De veer was gebroken bij Monaco, maar in blessuretijd werkte invaller Anthony Martial nog een bal binnen in de kluts.

PSG schiet met het punt weinig op en blijft hangen op zeven punten van koploper Olympique Marseille. Voor de ploeg uit Parijs was het alweer het zesde gelijkspel in het nog prille seizoen. Ook voor Monaco verandert er niet veel. De Monegasken hebben nu elf punten en staan in de middenmoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen