Supportersvereniging baalt van spel FC Groningen

Ger
6 oktober 2014, 11:10

De fans van FC Groningen herkennen zich niet meer in het spel van hun favoriete club. Dat stelt voorzitter John Schurer van de supportersvereniging. De noorderlingen slikten zondag al de vierde opeenvolgende uitnederlaag in de Eredivisie. Bij Feyenoord werd met liefst 4-0 verloren.

"Het begon tegen Aberdeen. Twee keer de mist in. Cambuur-uit (3-0) hetzelfde verhaal. ADO Den Haag (3-0) en FC Utrecht-uit (1-0) idem dito. Het doet soms pijn aan de ogen. En het doet zeer. Zeker bij de supporters. Slecht onherkenbaar achteruit spelend voetbal", schrijft Schurer op de website van de supportersvereniging. "En nu Feyenoord. Een duidelijke 4-0 overwinning voor de Rotterdammers. Met twee vingers in de neus. De motivatie, de scherpte en de zakelijkheid is nu ook weg."

"De Groningse supporters vragen één ding. Motivatie, passie en de wil om te winnen in combinatie met herkenbaar aanvallend voetbal. Meer niet. En ja, dan zullen wij misschien ook zevende of achtste worden, maar wel met de trots die bij onze club hoort. Wedstrijden waar wij later nog graag over praten. Herkenbaar en duidelijk", aldus Schurer. "Het wordt tijd voor een andere instelling en benadering. De angst moet verdwijnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen