Koevermans weg uit India, Davids niet naar Chennai

7 oktober 2014, 10:53

Wim Koevermans is niet langer meer de bondscoach van India. Het contract van de voormalig international bij de Indiase voetbalfederatie (AIFF) is ten einde gekomen. Afgelopen maandag ging hij in de oefeninterland tegen Palestina met 2-3 onderuit, in zijn laatste wedstrijd als bondscoach van India.

Hij kon kiezen voor een functie als technisch directeur bij de AIFF, maar zag hier geen heil in. "Bij mijn aanstelling als bondscoach moest ik de speelstijl van het team gaan veranderen", zegt de 54-jarige Koevermans in De Telegraaf. "Op dat gebied hebben we ook grote vorderingen gemaakt. We hebben in elke wedstrijd die we hebben gespeeld kansen afgedwongen en best goed gevoetbald. Maar het bleek niet genoeg", concludeert de Vlaardinger.

Edgad Davids gaat overigens niet in India aan de slag. Hij zou in beeld zijn geweest bij de club Chennaiyin FC, maar woordvoerder Amoy Ghoshal heeft aangeven dat de Nederlander niet zal neerstrijken bij het team waar voormalig Inter-verdediger Marco Materazzi trainer en speler is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen