Matavz geeft strijd tegen Rubin Kazan niet op

8 oktober 2014, 17:11

Tim Matavz verdiende afgelopen zomer een transfer van PSV naar FC Augsburg. Toch blijft de Sloveense spits strijden tegen Rubin Kazan. Matavz was een half jaar eerder hard op weg naar de Russische club, maar die blies de deal op het laatste moment af.

Als reden werd aangevoerd dat Matavz niet geslaagd zou zijn voor de medische tests, maar dat leek niet de daadwerkelijke reden voor de verandering van gedachten van Rubin Kazan. Een officiële verklaring van de Russen is echter nooit ontvangen.

Matavz opende een procedure bij de Russische voetbalbond, maar verloor deze. "Dat was voor ons een verrassing, we gingen er op basis van de bevindingen van juristen van uit dat we deze zouden winnen", zegt zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel tegen het Eindhovens Dagblad. Tegen de uitspraak van de Russische bond is beroep aangetekend. Daarnaast heeft het kamp-Matavz de zaak aanhangig gemaakt bij het internationale sporttribunaal CAS in Lausanne en stapte PSV naar de FIFA. Beide procedures lopen apart van elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen