Ronaldo nam grote risico's in CL-finale en op WK

9 oktober 2014, 11:25

Cristiano Ronaldo was aan het einde van het vorige seizoen niet volledig fit, maar hij kwam wel in actie tijdens de finale van de Champions League en op het WK in Brazilië. De Portugese sterspeler heeft veel risico genomen, zegt hij.

Met Real Madrid won Ronaldo de CL-eindstrijd tegen Atlético Madrid na verlenging. "Ik was niet in topconditie, maar ik wilde het niet missen. Het meespelen was het uiteindelijk waard, aangezien ik scoorde en we La Decima wisten te grijpen. Daar hoopten we allemaal op. Het ging hartstikke goed. In het leven moet je offers brengen en risico's nemen, anders win je niets", benadrukt de Portugees, die geen succesvol WK beleefde. Ronaldo en co werden geëlimineerd in de poulefase. "Dat was minder goed."

Ronaldo heeft toegegeven dat hij enigszins geobsedeerd was door de Gouden Schoen. Deze prijs wilde hij vorig seizoen koste wat het kost winnen. "Ik zal niet liegen. Ik wilde deze heel graag winnen. Het was een fantastisch seizoen en de Gouden Schoen is een resultaat van goed teamspel", aldus de Real-aanvaller, die de prijs moest delen met Luis Suarez. Beide spelers maakten 31 doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen