Terugkeer drietal zorgt voor luxeprobleem bij Vitesse

9 oktober 2014, 11:52

Vitesse is de laatste weken behoorlijk op dreef in de Eredivisie. In tegenstelling tot aan het begin van het seizoen weten de Arnhemmers zeer gemakkelijk tot scoren te komen. Er werd met 2-6 gewonnen bij FC Dordrecht, alvorens ADO Den Haag in de eigen Gelredome met 6-1 werd afgedroogd. Trainer Peter Bosz staat nu voor lastige keuzes, aangezien een drietal vaste waarden terugkeren van hun blessures.

Zonder Davy Pröpper, Guram Kashia en Zakaria Labyad presteerde Vitesse de afgelopen wedstrijden superieur. Het ligt in de lijn der verwachting dat het trio na de interlandonderbreking kan terugkeren. "Ze hebben nog minimaal één week nodig om fit te worden", geeft Bosz tegen VI aan. "De interlandweek komt niet slecht uit. De medische staf heeft mij verteld dat de blessures niet ernstig zijn. We hoopten ze er tegen ADO weer bij te hebben, dat is niet gelukt. Met de wetenschap dat je deze week niet speelt, hoop ik dat ze volgende week wel kunnen spelen."

Guram Kashia heeft te maken met concurrentie van Jan-Arie van der Heijden en Arnold Kruiswijk, terwijl Pröpper en Labyad respectievelijk Valeri Qazaishvili en Denys Oliynyk op hun plekje zagen excelleren.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen