Del Bosque vindt felle kritiek op Casillas niet gegrond

10 oktober 2014, 19:10

Het vertrouwen van de Spanjaarden in doelman Iker Casillas neemt met rasse schreden af. De doelman van Real Madrid kende een uiterst ongelukkig WK, lijkt zich in de Spaanse competitie ook niet meer als vanouds te kunnen onderscheiden en ging donderdagavond in het EK-kwalificatieduel met Slowakije (2-1 verlies) wederom in de fout.

Casillas ging niet vrijuit bij de openingtreffer van de Slowaken, een vrije trap. Vicente del Bosque, de bondscoach van het Spaanse nationale elftal, vindt het echter overdreven dat het functioneren van Casillas zo uitgebreid wordt besproken. "Iedereen is te veel gefocust op Iker. Ik denk niet dat hij zijn vorm kwijt is. Hij maakte na een kwartier nog een geweldige redding. Hij is een fantastische keeper, de Spanje-fans moeten trots op hem zijn."

Toch neemt het krediet van Casillas steeds meer af. Marca en AS, gerenommeerde media in Spanje, organiseerden een enquête waaruit bleek dat de Spaanse voetbalsupporters graag willen zien dat Manchester United-doelman David de Gea een kans krijgt bij La Roja.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen