België hoopt op Hazard tegen Bosnië-Herzegovina

11 oktober 2014, 22:10

België won vrijdag in de voorronde van Euro 2016 met 6-0 van Andorra, maar moest het wel stellen zonder Eden Hazard. Bondscoach Marc Wilmots heeft goede hoop dat de speler van Chelsea er maandag op visite bij Bosnië-Herzegovina weer bij is.

Hazard ontbrak tegen Andorra vanwege een teenblessure. Zaterdag stond hij weer op het trainingsveld. "De dokter heeft Hazard behandeld met een verdovende gel. Hij heeft af en toe nog pijn, we zullen zien of hij geen reactie ondervindt", zegt Wilmots tegen Sporza.

Wilmots verwacht een heet avondje in Zenica. "We zullen tactisch op alle scenario's voorbereid moeten zijn. Het zou me in elk geval verbazen als Bosnië voor een gelijkspel tegen ons zou gaan. Ik verwacht dat de sfeer er agressief zal zijn", aldus Wilmots. "Als we de drie punten pakken, doen we een goede zaak. Een punt zou ook niet slecht zijn. We willen de match in handen nemen, het balbezit opeisen, enkele kansen creëren en efficiënt zijn."

"Het zou me plezieren als we tegen een sterkere opponent net als tegen Andorra voortdurend druk kunnen zetten en constant in beweging blijven", besluit Wilmots.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen