Totti voorbeeld van Di Natale: "Hij is 38, maar voelt zich 27"

12 oktober 2014, 15:14

Antonio di Natale wordt morgen (maandag) 37 jaar oud, maar blinkt nog wekelijks uit bij Udinese. De ervaren aanvaller is al jarenlang de grote vedette in Fruili, waar hij maar liefst 124 doelpunten wist te maken in zijn laatste 178 Serie A-optredens. Het clubicoon van Udinese stelt dat Francesco Totti, het icoon van AS Roma, zijn grote inspiratiebron is.

"Morgen is het alweer mijn 37ste verjaardag", sprak Di Natale in La Repubblica. "Ik ben bezig aan een mooie carrière, die ik op fraaie wijze wil afsluiten. Plezier staat bij mij voorop. Dat wil altijd blijven hebben. Daarnaast wil ik goede resultaten met Udinese behalen. Daarna zullen we wel zien wat we gaan doen. Mijn grote voorbeeld is Totti, die 38 is, maar zich nog steeds 27 zegt te voelen."

Hoewel Di Natale jaar na jaar vrolijk doorgaat met scoren, behoort hij niet meer tot de nationale selectie van Italië. "Het woord is nu aan de jonge spelers. Antonio Conte laat zien dat hij een geweldige coach is. Hij formeert een team dat nog jaren mee kan. Ik hoop dat de Italiaanse fans veel plezier zullen beleven aan de nationale ploeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen