RKC Waalwijk
1 – 0
Go Ahead Eagles

Ajacied Kuipers geniet bij Excelsior: "Ben op de goede weg"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 oktober 2014 – Zijn overstap van Amsterdam naar Rotterdam bevalt Bas Kuipers vooralsnog prima. De jonge linksback is dit seizoen door Ajax verhuurd aan Excelsior, waar hij inmiddels een basisplaats veroverd heeft.

Door zijn goede spel bij Excelsior mocht Kuipers zich vorige week melden bij het nationale beloftenelftal. Dat geeft aan dat hij lekker bezig is, geeft de linksback toe op de website van zijn management. "Ik ben zeker op de goede weg en ik hoop de komende periode die positieve lijn ook door te trekken. Mijn contract loopt in principe tot het einde van het seizoen bij Ajax, met een optie voor nog een jaar. Dit seizoen wil ik me bij Excelsior blijven ontwikkelen en daarnaast wil ik natuurlijk met de club goede resultaten behalen. Die zijn tot nu helemaal niet slecht. Ik vind ook dat we vaak aardig en verzorgd voetbal hebben laten zien. Ik merk wel dat voetballen in de Eredivisie anders is dan in de Jupiler League. Tactiek speelt een grotere rol. En daar leer je ook weer van."

Als aanvoerder van Jong Ajax speelde Kuipers vorig seizoen 26 wedstrijden in de Jupiler League. Met Excelsior staat hij momenteel dertiende in de Eredivisie, komend weekend speelt de ploeg tegen FC Groningen.

Reacties

Ajax

gerelateerd